Examen

Iedere cursus word afgesloten met een examen. Dit examen word gehouden op de avond dat u normaal gesproken cursus heeft.

Het examen is een soort van afsluiting van de cursus, en het is nodig deze te halen voor de volgende cursus die u gaat lopen met uw hond. Het enige examen waar niet voor gezakt kan worden is het puppy examen. Hier hebben wij als vereniging voor gekozen omdat je de puppycursus in feite geen tweede keer kan doen. De rest van de cursussen kunnen wel meerdere keren gedaan worden mocht dit nodig zijn.

Mocht het voorkomen dat er op het examen niet zo lekker loopt, en in de cursus normaal gesproken wel, heeft de instructeur inspraak of de cursist mag doorgaan naar de volgende cursus of niet. Ook mag de instructeur ervoor kiezen, als een cursist niet klaar is voor een examen, om deze niet op examen te laten gaan en een paar lessen extra te geven.

De examens worden gegeven op een gewone les avond, zodat er geen extra vrije tijd in beslag wordt genomen voor de cursisten. Als groep gaat u op examen, maar u loopt het grootste deel van het examen individueel. Na het examen krijgt u direct te horen of u geslaagd bent of niet. U krijgt een mooi certificaat met alle punten erop + een klein presentje.

De exameneisen tref je op:

- Puppycursus

- GCH-1

- GCH-2

 

 

25 jaar

Hondenschool HBSV Boxmeer

 

"Een hondensportvereniging in beweging"