Contact

U kunt hieronder een bericht achterlaten voor informatie, vragen en afmeldingen. Wil je je inschrijven voor een cursus, ga dan naar het inschrijfformulier.

N.b.: Sommige mailservers/mailprogramma’s hebben spamfilters die mogelijk de mail van @hondenschool-hbsv.nl als ongewenst markeren. Treft u van ons geen e-mail aan in uw mailbox? Controleer dan ook de map “ongewenste mail” en pas eventueel uw spamfilter aan om zonder problemen mail van ons te kunnen ontvangen.

Als je gebruik maakt van onderstaand contactformulier ga je akkoord met ons privacybeleid (Wettelijk verplicht vanaf 25 mei 2018). Ons Privacy- en Cookiebeleid tref je hier

  Contactgegevens Adres Sint Cornelisstraat
  Vortum-Mullem
  E-mail hondenschoolhbsv@gmail.com Website https://www.hondenschool-hbsv.nl/

  Routebeschrijving

  VANUIT BOXMEER NAAR VORTUM-MULLEM

  Sint Cornelisstraat, Vortum-Mullem.U rijdt van Boxmeer naar Sambeek via de Sambeekseweg,
  deze gaat over in de Grotestraat,
  deze gaat over in de Provincialeweg.
  Als u de borden Vortum-Mullem ziet, de 2de straat rechts (Grote kruisingen, verkeersdrempel).
  U rijdt nu op de St.Cornelisstraat. Na 4 wegen van rechts ziet u een lantaarnpaal aan de linkerkant van de weg met daarop 2 borden
  (Eén sportveld en één HBSV).
  Rijd het zandpad op en na 200 meter ligt het veld aan de rechterkant .
  Als u door de slagboom bent kunt u uw auto
  links aan de bomenrij parkeren.

  VANUIT VIERLINGSBEEK NAAR VORTUM-MULLEM

  U rijdt van Vierlingsbeek naar Groeningen via de Grotestraat deze gaat over in de Groeningsestraat daarna gaat deze over in de Provincialeweg. Als u het bord Vortum-Mullem ziet gaat u de eerste weg links (verkeersdrempel en grote kruising).U rijdt dan op de Sint Cornelisstraat. Na 4 wegen van rechts ziet u een lantaarnpaal aan de linkerkant van de weg met daarop 2 borden (Eén sportveld en één HBSV). Rijd het zandpad op en na 200 meter ligt het veld aan de rechterkant. Als u door de slagboom bent kunt u uw auto links aan de bomenrij parkeren.