Examen

Iedere cursus word afgesloten met een beoordeling. Deze beoordeling word gehouden op de avond dat u normaal gesproken cursus heeft.

De beoordeling is een soort van examen ter afsluiting van de cursus, het is nodig deze te halen voor de volgende cursus die u gaat lopen met uw hond. Alleen bij de puppycursus mag u altijd doorstromen na de gehoorzaamheid 1 als deze niet behaald is. Hier hebben wij als vereniging voor gekozen omdat je de puppycursus in feite geen tweede keer kan doen. De rest van de cursussen kunnen wel meerdere keren gedaan worden mocht dit nodig zijn.

Mocht het voorkomen dat er op het moment van de beoordeling, het niet zo gaat als normaal, heeft de instructeur inspraak of de cursist mag doorgaan naar de volgende cursus of niet. Ook mag de instructeur ervoor kiezen, als een cursist niet klaar is voor een beoordeling, om deze uit te stellen en een paar lessen extra te geven.

De beoordelingen worden gegeven op een gewone les avond, zodat er geen extra vrije tijd in beslag wordt genomen voor de cursisten. in je les uur word je beoordeeld door twee beoordelaars die naar alle cursisten kijken met de oefeningen.  Verdere uitleg hierover zal tijdens de cursus gegeven worden.

De exameneisen tref je op: